Neljäs kokous – vuosi pulkassa ja pulkka kohti uutta

Wop kokousti Lucianpäivänä Helsingissä Cafe Köketissä. Vaikka itse Valontuojaa ei näkynyt, valon toi kyllä suuri osallistujamäärä. Niin kuin on köökeissä yleensäkin, oli Köketissäkin hulina ja vilske. Kokous aloitettiin lämpimät kupposet nauttimalla ja vaihtamalla kuulumisia.

Pian päästiinkin itse asiaan ja käytiin läpi asioita niin uusista Sosiologia-haalarimerkeistä kuin Sosiologien laulusta, joka ehkä saa ensilaulunsa Jyväskylän Sosiologiapäivien opiskelijoiden varjo-ohjelmassa, so stay tuned! Ensi vuoden puheenjohtaja Mikko esitteli mitä on suunnitellut opiskelijoille ensi vuoden päiville, ja monet edustajat hykertelivät innoissaan tulevasta. Ja tulevasta puheen ollen, ensi vuonna aloittavat uudet hienot edustajat ja Sosiologi-lehden uusi päätoimittaja Veera!

Kokous paketoitiin ennen näkemättömän reippaalla otteella, ja suuntasimme porukalla riemukkaina pikkujouluilemaan Kallioon.

Mutta all things come to an end, niin myös loppuu vuosi ja pestini. Koska olen henkisesti eläkeiän puolella, muistelen mennyttä vuotta suurella lämmöllä. Tämän vuoden edustajisto on ollut ihan loistava porukka, enkä ikinä olisi uskonut miten hyvin kaikki sujuisi, vaikkemme juuri lainkaan toisiamme tunteneet. Ehkä se on se sosiologinen mielenkiinto, joka yhdistää meitä kaikkia.

Turussa, ensimmäisen kokouksessa vallitsi yhteen-hiileen-puhaltava-pöhinä, vaikka joillakin päätä erinäisistä syistä johtuen kivistikin. Helsingin ensimmäisen Sosiologipäivien aamuun ja toiseen kokoukseen herääminen pisti jännittämään, mutta tuttu porukka rauhoitti. Kaikki sujui erinomaisesti, kiitokset siis kaikille vielä! Syksyllä kokoustimme Tampereella ja osallistuimme, märästä kelistä huolimatta, Interaktion fuksiaisiin, sillä sosiologeja ei ole tehty sokerista! Keväällä aloimme suunnitella anomilaisten kanssa ekskursiota Ruotsiin, jonne lähdimme porukalla lokakuussa. Ekskursio oli onnistunut ja sosiologisen yhteenkuuluvuuden takia arvokas kokemus. Siksi toivon lämpimästi, että tästä tulee jokavuotinen kiertävä perinne. Tuhannet kiitokset Sandralle ja Kimille ekskursion järjestämisestä tänä vuonna! Vuoden viimeinen kokous pidettiin Helsingissä ja oli upeaa nähdä, että WOP:in toiminta jatkuu uudella innolla ja uusilla edustajilla. Nyt vastuu siirtyy Jyväskylään, ja jäänkin innolla odottamaan ensi vuoden Sosiologipäiviä. Ja koskaanhan ei voi kiittää liikaa; Kiitos tästä vuodesta kaikille tasapuolisesti!

 

Joonas Hihnala
Westermarck-seuran opiskelijajaoston puheenjohtaja 2015
Helsingin yliopiston edustaja

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s