Porin yliopistokeskus

Porin yliopistokeskuksessa voi opiskella sosiaalitieteiden koulutusohjelmassa, ja siellä erikoistua joko sosiaalipolitiikkaan tai sosiologiaan http://www.uta.fi/yky/pori/sosiaalitieteidentutkintoohjelma/maisterisuunnat/opintosuunnat.html.

 

Sivuaineita:

Työelämän muutos ja hyvinvointi

Työ ja yrittäminen hyvinvointivaltiossa

Sosiaalipolitiikan asiantuntijuus

Sosiaalitieteiden klassikot

Sosiaalitieteiden teemat

Maisteriohjelmat:

Sosiologian maisteriohjelma

Sosiaalipolitiikan maisteriohjelma

Työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelma

Työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelma on monitieteinen koulutusohjelma, jonka tavoitteena on antaa vahvat teoreettiset tiedot työn ja hyvinvoinnin tutkimuksen ymmärtämiseen sekä taidot itsenäiseen tutkimustyön ja tutkimustiedon yhteiskunnalliseen soveltamiseen yhteiskuntaelämän eri alueilla.

Hyvinvointipalvelujen järjestämisen maisteriohjelma

Hyvinvointipalvelujen järjestämisen maisteriohjelmassa painottuvat sekä tieteellinen näkökulma että työelämälähtöisyys. Ohjelmassa on keskeinen sija palvelujen ylisektorisilla kysymyksillä. Ohjelma tuottaa hyvinvointialan osaajia, joita tarvitaan julkisesti järjestettävien palvelujen tuottamisen ja järjestämisen yhteiskunnallisessa muutoksessa. Maisteriohjelma pätevöittää alan johtaviin ja kehittämistehtäviin, joissa toimitaan johdon ja asiakastyön väliin sijoittuvina asiantuntijoina. Eri tieteenalojen näkökulmat jäsentävät opiskelijalle laaja-alaisen kuvan alan toimintakäytännöistä ja niiden haasteista sekä mahdollistavat monitieteiset tutkimukset ja opinnäytetyöt.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s